tulisan beton

Tulisan beton

Arsitéktur leutik nyieun rada saeutik objék arsitéktur dicampur Spasi Urban atanapi tempatna dina harta pribadi sareng masihan karakter anu khusus ka hiji tempat anu ditangtukeun. Tulisan beton, modern bangku, gudang, tabél, kembang jeung kembang, tong sampah, nangtung sapedah, nyertakeun tangkal sareng tempat kaulinan anu nguatkeun rohangan sareng janten unik, indah sareng fungsional.

Unduh katalog >>

Tingali conto realisasi METALCO

Tulisan beton

Unsur sapertos ogé bollards beton anu disimpen di ruang perkotaan na ngaleungitkeun gerak idéntik di hiji daerah anu ditangtukeun. Éta hiasan pikeun na dina waktos anu sami gaduh fungsi anu penting, nyegah parkir di tempat anu teu cocog.

tulisan beton

Rupa-rupa desain ngamungkinkeun pikeun seleksi tulisan beton anu cocog pisan sareng rohangan urban.

Tulisan anu sering dianggo nyaéta tina kai, baja sareng beton.

Tulisan pager beton, teu siga tulisan kai, didamel tina bahan anu awét anu teu tahan sareng tahan serangan serangga.

Tulisan beton kuat jeung awét.

Aranjeunna sering dianggo di kebon, kebon bumi sareng kebon, ogé di tempat umum kota, sapertos parkir parkir atanapi Anggar.

Tulisan pager beton ogé mangrupakeun unsur anu teu pisah tina arsitéktur leutik, henteu ngan ukur di tempat umum, tapi ogé dina sipat pribadi.

Pager pager nyarios tiasa ngerjakeun tugasna saé nalika ngalaksanakeun saé tulisan pageranu ngajantenkeun aranjeunna. Bahan ti mana maranéhna bakal dilakukeun nangtukeun kakuatan sareng panerapanana. Pager pager tiasa didamel tina kai, logam, beton atanapi baja galvanis.

Aranjeunna bénten-bénten dina harga, daya tahan, betah instalasi sareng éstétika.

Sanaos bar Beton aranjeunna awét pisan, kakuranganana nyaéta brittleness sareng sering cracking. Upami cai ngumpulkeun dina retakan, éta tiasa beku dina usum tiris sareng nyababkeun bagéan tina pos éta tiasa dipecat.

Sababaraha urang resep nganggo tulisan anu didamel tina bahan sanés, kalebet: baja tergalang, logam atawa kai.

Tulisan beton aranjeunna biasana langkung mahal batan pasangan kai na, tapi henteu meryogikeun pangropéa sareng impregnation taunan.

The downside nyaéta yén éta biasa-biasa wae pasang beton beuratna sanajan 40 kg, anu naek biaya patemon, sanajan di sisi sanésna, tulisan beton nyayogikeun dukungan anu saé.

Bollards beton tiasa dibeli di toko pamutahiran bumi atanapi langsung ti pabrik, anu umumna nawiskeun produk sareng daya tahan langkung ageung sareng desain anu lumayan.

Tulisan beton Desain Bentuk Kota

Kota beton Béton beton Bentuk Kota dicirikeun ku desain modéren, sareng kualitas kualitas produk ieu dipastikeun ku cek bahan-bahan sareng prosés téknologi.

Kami perusahaan dianggo sareng anu pangsaéna studio arsitéktur sareng désainer, anu ngajamin gaya pangsaéna sareng fungsionalitas élemén arsitéktur leutik anu dilakukeun ku éta.

tulisan beton

Kota Desain mangrupikeun wawakil ekslusif perusahaan Italia sareng metalco sareng Bellitalia di Polandia.

Metalco nawarkeun rupa-rupa kebon leutik sareng arsitéktur kota anu dilakukeun tina baja sareng kai.

Tawaran ieu kalebet unsur-unsur ruang kota, i.e. taman, jalan, kebon sareng stasion.

Metalco ngahasilkeun bangku, karanjang jalan, tulisan, papan inpormasi, panutup tangkal, pariuk kembang, rak sapédah sareng rupa-rupa jinis perabot jalan, e.g. kota dekét.

Bellitalia mangrupikeun salah sahiji perusahaan manufaktur anu ngarah beton, marmer sareng batu agrégat alamianu dianggo pikeun nyiptakeun unsur-unsur tina parabot jalanan.

tulisan beton

Perusahaan diadegkeun dina taun 60an di Italia sareng masih dibédakeun ku produk kualitas luhur, inovasi sareng desain modéren.

BELLITALIA Srl ngahasilkeun unsur arsitéktur leutik. Aya bangku beton anu profil, papan inpormasi, pariuk beton sareng batu, cai mancur, kiriman anu ngabatesan lalu lintas dina promenades sareng tempat permainan, ogé beton, batu atanapi tong sampah batu niru, diakui di seluruh jagat.

Bellitalia ngahasilkeun sareng ngajual ratusan barang hanca sareng elegan, cocog pisan sareng rohangan perkotaan.

Pikeun memperkayaan koléksi éta, bahan énggalna ditambah kana proyék-proyék anu muncul: stainless steel, tuang beusi sareng kai ku cara sapertos éta cocog sareng beton sareng nyiptakeun gaya anu lengkep.

Dina produksi na, BELLITALIA® ogé ngagunakeun unsur batu permata sareng agrégat marmer kalayan warna anu sugih sareng tékstur karakteristik.

Dinten Bellitalia mangrupikeun pamimpin pikeun ngahasilkeun sareng dijual tina barang jalan. Ngagunakeun bahan-bahan sapertos jinis konkrit anu béda (HPC, UHPC), batu marmer alam semulaut, agrégat granit, beton herang, kai sareng baja.

Bahan-bahan pikeun ngahasilkeun beton anu dianggo ku BELLITALIA® asalna tina Dolomit di sakurilingna. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun konsumsi bahan bakar sareng émisi CO2 rendah kanggo transportasi séwang-séwangan.

Bahan tina kuari Itali didaur ulang sareng dianggo ngahasilkeun konglomérat tina batu mulia.

Beton anu dilakukeun ku cara kieu mangrupikeun bahan anu serbaguna, awét sareng daur ulang, sahingga jumlah panggunaan henteu terbatas.

Ultratense beton

Taun 2015, BELLITALIA® ngembangkeun rumus inovatif Ultratense Concrete®.
Ieu mangrupikeun bahan anu anyar anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun objék inovatif sareng pikaresepeun anu digunakeun di rohangan umum perkotaan.

Ultratense Concrete® mangrupakeun mérek kadaptar ti Bellitalia wungkul. Éta dikembangkeun ku kolaborasi sareng ilmuwan ti Fakultas Matéri, Lingkungan sareng Urban Engineering di University of Marche (SIMAU) sareng studio desain dunya anu terkenal.

Bahan beton inovatif anu dilakukeun ku pangguna téknologi Ultratense Concrete® panganyarna nyaéta plastik pisan sareng hatur nuhun kana sipat-sipatna ogé tiasa di corét.

UTC® mangrupikeun bahan anu mangrupikeun sipat mékanis anu saé, anu ngamungkinkeun produksi produk nganggo lapisan anu rada ipis sareng rohangan tilu diménsi melengkung.

Tingali tulisan séjén:

August 31 2020

Tempat kaulinan modéren ngamungkinkeun pikeun hiburan anu teu diwatesan sareng aman dina hawa seger sanés ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora. ...

17 Méi 2020

Ayeuna, parabotan jalan ogé kalebet panutup tangkal. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan. ...

12 Méi 2020

Sistem kasalahan anu digunakeun dina prosés disinfection halimun garing tiasa dianggo dina sagala rupa tempat. Ayeuna ayeuna éta ...

6 Méi 2020

Stasiun disinfeksi / stasion kebersihan tangan mangrupakeun hal anyar dina tawaran kami salaku elemen arsitéktur leutik. Hiji solusi anu saderhana ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profési bébas anu tiasa nyangking loba puas sareng kauntungan material, tapi jalanna ngamimitian damel ...

March 31 2020

Runtah pengasing sampah salaku bagian tina pitulung daur ulang kotamadya ngabantosan ngajaga ruang publik pikeun ngabersihan, ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana ...