Tangkal tangkal

Tangkal tangkal

ayeuna arsitéktur leutik leutik éta ogé tangkal nyertakeun. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan.

Tangkal anu aya di rohangan kota mangrupikeun garansi kaséhatan warga, istirahat sareng parasaan éstétis pikeun jalma-jalma anu tinggal di sakuliling héjo. Tangkal ngabersihan hawa, ngahasilkeun oksigén, nurunkeun suhu ambien dina dinten-dinten anu panas, ningkatkeun asor hawa, ningkatkeun pangaturan cai sareng ngirangan gangguan kota sareng kakuatan angin.

Unduh katalog >>

Nanging, supados aranjeunna tumbuh sareng ngamekarkeun kalayan leres, aranjeunna kedah dijagi tina peristiwa anu ngabahayakeun anu tiasa ngancurkeun aranjeunna.

Éta pisan sababna naha nyertakeun tangkal dianggo langkung seueur, anu sampurna henteu ngan ukur na taman sareng kuadrat, tapi oge dina promenades sareng pusat kota.

Nyertakeun ngalindungan tangkal tina sato, para pejalan kaki jeung mobil anu nyetirna.

Tingali conto realisasi METALCO

Tangkal sareng logamna sareng tuang tangkal beusi

Tangkal tangkal sareng parutan kanggo tangkal logam sareng tuang beusi nyiptakeun perlindungan hiasan pikeun pepelakan anu tempatna sanés ngan ukur di rohangan kota, tapi ogé di kebon.

Éta kabéh ngahasilkeun rupa-rupa ukuran.

Tutup tangkal beusi tuang gaduh desain modéren sareng modéren pikeun nyocogkeun sareng rohangan urban sareng suburb.

Tempo ogé: Taman, kota sareng bangku kebon

Penjaga tangkal dimaksudkeun pikeun panyalindungan tiasa janten horisontal atanapi nangtung.

Nyertakeun, dirarancang salaku horisontal, grés tangkal i.e., ngajagi sistem akar tangkal ngalawan karusakan mékanis, bari mastikeun aliran cai anu gratis.

ajeg tangkal nyertakeun ngalaksanakeun fungsi pelindung sareng éstétika, ngajamin pepelakan melak bébas tanpa ancaman ti anu lulus, kandaraan atanapi sato.

Tempo ogé: Pot pariuk sareng bahanna - anu mana anu pangsaéna?

Gaya anu cocog tina panutup tangkal anu dipaké ngajantenkeun aranjeunna arsitéktur leutik ngahias rohangan urban.

Logam anu fungsional sareng elegan pikeun tangkal mangrupikeun panyalindungan pisan pikeun tangkal, sareng berkat bentuk sareng warna modéren, aranjeunna janten hiasan ruang umum.

Tangkal tangkal ka gawena leutik anu suksés aya dina pangembangan kota, dimana greenery urban parantos dianggo dina rohangan terbatas, minangka hiasan alami dina komposisi rute balanja sareng komunikasi.

Logam pikeun nyertakeun tangkal mangrupikeun solusi éstétis anu ngajagaan pepelakan kota, tapi dina waktos anu sami ngawenangkeun aliran cai anu bébas kana sistem akar.

Tempo ogé: Rak sapédah - jinis sareng kaunggulan

Tangkal di kota alusna rentan ka karusakan, henteu ngan ukur karusakan kimia, disababkeun, contona, ku haseup mobil kaleuleuwihan, tapi ogé karusakan mékanis. Sangkan maranehna butuh perawatan khusus. Ku alatan éta, dina tempat-tempat anu kawates rohangan sareng lalu lintas beurat sareng lalulintas pejalan kaki, daérah wilayah héjo kedah dijaga khusus. Panutup tangkal anu cocog ngajagi pabrik henteu ngan ukur ngalawan vandalisme, tapi ogé ngalawan faktor-faktor anu sanés.

Grilles horisontal sareng panutup nangtung anu diwangun tina beusi tuang sareng logam tahan pisan kana faktor éksternal sareng karusakan mékanis, ku kituna aranjeunna ngajagi tangkal sampurna. Unsur-unsur panutup tangkal, cocog sareng tangkal sareng rohangan kota, mangrupikeun hiasan tambahan tina éta tempat.

Bentuk tangkal tradisional atanapi modéren tina panutup grill pas sampurna sareng karakter dina rohangan urban anu dipasihkeun.

Tempo ogé: Pager tulisan

Penjaga tangkal vertikal ogé dianggo di kebon kebon sareng kebon dusun, dimana aranjeunna sacara efektif ngajagi tangkal buah ngalawan karusakan anu disababkeun ku sato anu nyayak babakan atanapi daun tatangkalan. Tangkal buah buah nyertakeun janten ku sabab diperyogikeun sapertos kota-kota, sabab ngajamin kasalametan pepelakan di kebon sareng kebon pabinihan.

Kadang buruan liar atanapi mower padang rumput hejo ngiringan tangkal anu teu biasa, khususkeun spesimen bungsu. Panutup tangkal anu pantes bakal ngamungkinkeun aranjeunna tumuwuh kalayan tenang.

Tangkal tangkal sareng liang anu leutik bakal ngabuktikeun diri sacara khusus salami usum tiis, nalika hares sareng kancil milari tuangeun sareng ngahudangkeun tangkal di kebon. Nyertakeun sapertos bakal nyayogikeun tangkal sareng ventilasi anu cekap sareng cahaya, sareng dina waktos anu sakaligus nyegah sato henteu ngarusak tangkal kalapa.

Dina raraga teu ngaruksak akar tangkal buah sareng shrubs hiji nalika nyogok, éta sia nganggo tutup tangkal anu nutupan akar sareng meungpeuk pepelakan jukut di sekitar tatangkalan.

Tangkal tangkal

Panutup tangkal parantos janten unsur anu sering pikeun ngajagaan pepelakan kebon sareng wilayah héjo perkotaan ngalawan karusakan mékanis. Salian nyertakeun, sababaraha jinis grates tangkal dianggo pikeun ngajagaan sistem akar tangkal ngalawan karusakan sareng mastikeun aksés cai kana tangkal.

Tempo ogé: Tulisan beton

Tingali tulisan séjén:

August 31 2020

Tempat kaulinan modéren ngamungkinkeun pikeun hiburan anu teu diwatesan sareng aman dina hawa seger sanés ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora. ...

12 Méi 2020

Sistem kasalahan anu digunakeun dina prosés disinfection halimun garing tiasa dianggo dina sagala rupa tempat. Ayeuna ayeuna éta ...

6 Méi 2020

Stasiun disinfeksi / stasion kebersihan tangan mangrupakeun hal anyar dina tawaran kami salaku elemen arsitéktur leutik. Hiji solusi anu saderhana ...

April 15 2020

Arsitéktur leutik didamel ku objék arsitéktur leutik anu diintegrasikeun kana rohangan kota atanapi disimpen dina milik pribadi sareng ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profési bébas anu tiasa nyangking loba puas sareng kauntungan material, tapi jalanna ngamimitian damel ...

March 31 2020

Runtah pengasing sampah salaku bagian tina pitulung daur ulang kotamadya ngabantosan ngajaga ruang publik pikeun ngabersihan, ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana ...