stasiun disinféksi

Anyar dina tawaran! Stasiun disinféksi - kabersihan pikeun panangan tina METALCO

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan mangrupikeun novelty di urang nawiskeun salaku elemen arsitéktur leutik. Ieu mangrupakeun solusi anu nyederhanakeun kagiatan disinfection ku leungeun sareng pembuangan runtah.

Unduh katalog sareng daptar harga >>

Stasiun disinfeksi

Leungeun sareng nyeusian Ieu kagiatan penting pikeun pencegahan panyebaran baktéri patogén sareng virus, anu sering aya dina kulit leungeun.

Utamana dina jaman sesah ayeuna pandemi viruscoronasacara efektif ngalaksanakeun prosedur higienis sareng disinfeksi leungeun nyumbangkeun pisan kana pangirangan inféksi sareng ngirangan sumebarna patogen, sareng ieu sanés ngan ukur di fasilitas médis, tapi ogé di toko, mall balanja, musium, pabrik industri, kafe, hotel sareng réstoran, iraha waé dimana aya grup anu langkung ageung.

Tempo ogé: Sistem kasalahan pikeun disinfecting kamar nganggo metoda halimun garing

Nyeuseuran anu sering sareng lengkep sareng disinfeksi leungeun sateuacan lebet rohangan umum anu ditutup, ogé salami damel, balanja sareng kagiatan sanésna nyababkeun ngaleungitkeun éksprési sareng mikroorganisme patogen ti permukaan leungeun.

Kaseueuran virus, kalebet coronavirus anu nyababkeun panyakitna Covid-19, mangrupikeun ranté RNA anu ditutupan ku mémbran lemak, anu matak ngagampangkeun nyegah panyebaran sareng panyakit ku nganggo bahan kimia sapertos sabun sareng disinféktan.

Organisasi Kaséhatan Dunya nyarankeun cuci tangan anu leres sareng sabun sareng cai sahenteuna 30 detik sareng panggunaan persiapan disinféksi dumasar kana mnt. 60% alkohol.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngajagi diri tina inféksi ku cara make éta sarung tangan buang, masker nutupan irung sareng sungut ogé lawon disinféktan permukaan anu paling sering dianggo sareng sentuhan.

Proses cuci anu leres sareng disinfeksi panangan nyuda flora mikroba anu aya dina kulit leungeun ku cara disinféktan kimia.

Ngosokkeun disinféktan kana kulit tangan kedahna kirang langkung 30 detik sareng anjeun henteu kedah hilap ngeunaan jumlah anu pas tina persiapanna, ogé disinfecting tempat-tempat anu jangkauan dina panangan, i.e. rohangan antara ramo.

Sering cuci sareng pembersihan disinfeksi panangan, sanajan kanyataan éta penting pikeun kasalametan urang, kumaha oge, tegalan kulit leungeun, anu nyababkeun réaksi alérgi sareng radang kulit. Pikeun ngirangan dampak negatif tina disinféktan anu dianggo dina kulit leungeun, persiapan pelembab leungeun anu luyu kedah dianggo.

Pikeun ngumbah leungeun, nganggo produk anu ramah kulit.

Disinféktan Ayeuna dianggo kanggo disinféksi nyaéta persiapan dumasar kana étil atanapi propil alkohol. Anu pangsaéna ogé ngandung zat pelembab.

Tingali conto realisasi METALCO

Stasiun disinfection Metalco

Dispéktunun sabun sareng disinféktan diusulkeun ku Metalco ngijinkeun Dosis non-kontak anu cocog sareng disinféktan kualitas luhur.

COLOMBO Station lengkep

stasiun disinféksi

Stasion higienis (titik saniter) mangrupikeun solusi anu praktis sareng elegan, cocog pikeun dianggo di rohangan sanés.

Alat kami dirarancang janten stasion sanitizer leungeun sareng titik panyebaran bahan anu kapaké dina ngandung sumebarna COVID-19, sapertos sarung tangan, masker atanapi lawon.

Stasiun disinfeksi ogé dilengkepan wadah baja internal khususanu ngalakukeun fungsi sampah sampah.

Stasiun disinfeksi metalco mangrupikeun saderhana sareng intuitif pikeun ngagunakeun sistem anu cocog pikeun rohangan umum sareng pribadi, sapertos kantor, pusat balanja, sakola, gimnasium, réstoran sareng seueur deui.

Salaku tambahan, stasiun disinfeksi penting mangrupikeun alat dukungan penting dina nyumponan kaayaan kabersihan di tempat kerja sareng dina panyalindungan tenaga kerja masing-masing, saluyu sareng protokol menteri ngatur ukuran pikeun ngirangan penyebaran koronavirus di gaw.

Solusi anu dianggo di stasion disinfeksi Metalco ngijinkeun panyederhanaan maksimal operasi alat disinfeksi, pembuangan runtah gampang sareng higienis sareng janten stasion praktis sareng elegan, sareng cocog pikeun dianggo di rohangan jero ruangan.

Wadah limbah ngamungkinkeun pikeun koléksi higienis na pembuangan runtah.

COLOMBO Station lengkep

stasiun disinféksi

Stasion disinfeksi Matalco ngawengku:

  • penyiapkeun dispenser leungeun
  • sarung tangan buang
  • maski
  • lawon

Ukuran stasion disinfeksi (versi sareng suku):

H = 1437 mm, L = 408 mm, D = 356 mm,

Kapasitas liner batin: 60 lt

Beurat: kurang leuwih 28 kg

Pangwangunan stasion disinfeksi

Mesin disinfeksi metalco didamel tina baja palapis atanapi baja stainless, kalayan panel payun dina hiji warna, sedengkeun panél samping aya dina 7 warna anu béda.

COLOMBO Station lengkep - versi stainless steel

Stasiun disinfeksi ieu dirancang pikeun panggunaan jero ruangan sareng sayogi dina dua versi:

  • kalayan struktur éksternal anu dilakukeun tina stainless steel
  • kalayan struktur éksternal anu dilakukeun tina baja coated baja, ku payun kalayan bérés lemes

Atuh nganggo mesin disinfeksi otomatis di tempat umum sareng enggon perusahaan, lembaga sareng tempat kerja, tiasa waé disemprotasi non-kontak.

Modul dasar ngawengku:

  • liang anu tos diposisikan dina témbok hareup
  • kompartemen sareng panto diturunkeun di payun sareng gagang pikeun ngeset bahan-bahan anu diperyogikeun (jaringan, sarung tangan disposable, masker)
  • panto hareup sareng dua bukaan runtah
  • semi konci
  • handap salit

BERING Para rohangan saver

Stasiun disinfeksi

MAGELLANO Solusi adaptasi

Stasiun disinfeksi

VESPUCCI

Stasiun disinfeksi

Tempo ogé: Tong sampah jalan modern minangka unsur arsitéktur urban

Dina paménta palanggan, elemen tambahan ieu tiasa dikirimkeun:

  • dispenser otomatis
  • cecekelan baja stainless universal
  • opat roda ABS, ngan ukur laras kaki

Stasiun disinfeksi / dispenser CABRAL

Stasiun disinfeksi

Éta mangrupakeun solusi praktis sareng elegan anu cocog pikeun ka jero ruangan sareng / atanapi dianggo luar.

Dispenser diwangun ku pipa aluminium bujur anu janten wadahna gél 8 disinféktan XNUMX liter sareng aluminium paeh anu ngagaduhan imah dispenser tambaga baja / krom.

Dasar anu didukung diri didamel tina baja galvanis kalayan bungkus co-bubuk sapertos dispenser.

Pikeun kaperluan pantai, tiasa waé ngalebetkeun kamar kontra, ogé dijieun tina alumunium, dina jero tabung oval sareng lapisan bahan insulasi sareng sakruput ku skru pikeun posisi dina pasir.

Stasiun disinfeksi

Tingali tulisan séjén:

August 31 2020

Tempat kaulinan modéren ngamungkinkeun pikeun hiburan anu teu diwatesan sareng aman dina hawa seger sanés ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora. ...

17 Méi 2020

Ayeuna, parabotan jalan ogé kalebet panutup tangkal. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan. ...

12 Méi 2020

Sistem kasalahan anu digunakeun dina prosés disinfection halimun garing tiasa dianggo dina sagala rupa tempat. Ayeuna ayeuna éta ...

April 15 2020

Arsitéktur leutik didamel ku objék arsitéktur leutik anu diintegrasikeun kana rohangan kota atanapi disimpen dina milik pribadi sareng ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profési bébas anu tiasa nyangking loba puas sareng kauntungan material, tapi jalanna ngamimitian damel ...

March 31 2020

Runtah pengasing sampah salaku bagian tina pitulung daur ulang kotamadya ngabantosan ngajaga ruang publik pikeun ngabersihan, ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana ...