Sistem fogging

Sistem kasalahan pikeun disinfecting kamar nganggo metoda halimun garing

Sistem fogging anu digunakeun dina prosésna disinfection metoda halimun garing tiasa dianggo dina sababaraha tempat. Ayeuna ayeuna, nalika urang ningal cara anu épék pikeun ngabéréskeun kamar, solusi sapertos kitu sering dipertimbangkeun ku anu tanggung jawab pikeun kaséhatan batur. Alat ieu tiasa suksés dianggo di tempat kerja atanapi salami kumpul kulawarga, ogé di kebon. Sistem panyalahatan dilakukeun tina unsur kualitas paling luhur, sareng nozzles anu dianggo dicirikeun ku efisiensi anu luhur.

Unduh katalog sareng daptar harga >>

Sistem fogging pikeun disinfeksi dina nawaran Desain Kota City

Sistem fogging

Alat parangkat anu disinféksi rohangan sareng metoda halimunan padamelan ku cara nyebarkeun halimun halimun sareng disinféktan. Persiapan sapertos ngagaduhan pangaruh nepi ka tiwasna ti baktéri sareng virus anu aya di lingkungan urang. Hasilna halimun halimun ngabogaan sipat anu nembus anu luhur sareng aman pikeun permukaan anu dihubungan.

Hatur nuhun kana kamungkinan panggunaan sistem kasalahan dina sadaya kaayaan, nyéta situs, w taman sareng bangunan di jero, sareng berkat kamungkinan ngagunakeun disinféktan anu leres, alat-alat ieu seueur dianggo.

Sistem panyalahgunaan modern dianggo pikeun disinféksi persiapan kimia dina bentuk aerosol padet, anu ngamungkinkeun disinfeksi, nyaéta, pangurangan anu cukup signifikan dina jumlah mikroorganisme patogén dina hawa parantos kacumponan.

Sistem fogging

Ngaleungitkeun mikroorganisme patogen anu ngagunakeun sistem fogging ogé tiasa di rumah sakit, klinik médis, apartemen, sareng angkutan umum.

Gaduhan pedoman dina pikiran Kapala Inspekturdina nyegah panyebaran COVID-19, kami nawiskeun solusi modern pikeun ningkatkeun kasalametan di gaw.

Éta nyaéta:

  • panyimpangan anu aman sareng efektif tina rohangan ngagunakeun metoda halimun garing
  • disinfecting cair
  • ukuran perlindungan langsung: masker, visor
  • dispenser cairan: nangtung sareng témbok dipasang
  • rohangan rohangan sareng pangembangan aliran optimal karyawan sareng konsumén pikeun ngaminimalkeun ancaman disababkeun ku panyakit COVID-19.

Usul anu diusulkeun ngeunaan stasiun disinféksi, pamisah rohangan sareng alat pelindung pribadi praktis sareng inovatif dina waktos anu sareng.

Tempo ogé: Anyar dina tawaran! Stasiun disinféksi - kabersihan pikeun panangan tina METALCO

stasiun disinféksi

Disinféksi rohangan sareng metode halimun garing ngamungkinkeun nyisihkeun permukaan sareng hawa. Hal ieu dilaksanakeun ku tim mumpuni karyawan kalayan ngagunakeun mesin khusus sareng persiapan. Metoda ieu disatujuan pikeun dianggo di lembaga umum, angkutan umum, kantor, sakola, taman kanak-kanak sareng rumah sakit.

Disinfection kabut kabog mangrupikeun cara anu gancang sareng aman pikeun disinfect rohangan, dumasar kana rumus biodegradable, kalayan persetujuan kanggo dianggo sareng kagiatan antivirus anu dikonfirmasi, ogé ngalawan COVID-19.

TUTUR TATANG

  • Urang bakal nganalisis perenah fungsi wangunan anjeun
  • Urang bakal nyiapkeun pedoman pikeun aliran optimal karyawan sareng konsumén sareng ngaminimalkeun résiko salami wabah;
  • Kami ngadamel pangalaman dina sababaraha taun damel kanggo perusahaan tina industri HoReCa, ranté réstoran, dimana aliran jalma sareng produk mangrupikeun parameter konci;
  • Dina dasar Inok, kami bakal ngusulkeun solusi khusus ngeunaan stasiun disinféksi, pamisah rohangan, alat pelindung pribadi, komunikasi visual

PANUTUPAN OBJEKS DENGAN DRY MIST METHOD

  • TANGKAPAN BASA ngamungkinkeun disinfection permukaan sareng hawa;
  • Dilakukeun ku TEAM SUKU ngagunakeun SPESIALIST MACHINES
  • METODE APLIKASI UNTUK USAHA : di lembaga umum, angkutan umum, kantor, sakola, TK, rumah sakit;
  • Épéktip ngeusian halimun nganggo mesin kami (100 m3 nyandak perkiraan 6 min)
  • DISINFEKTOR INNOVATIVE AND SAFE, dumasar kana rumus biodegradable, teu aya aldehida, taya klorin, teu aya bahan toksik;
  • PRODUK TELPON APLIKASI LANJUTAN DATA KESELAMATAN ditarima pikeun dianggo

DIKANGKEUNKAN ANTIVIRAL

Meets standar na EN14476 dina widang médis ngalawan galur virus non-amplop (c. Norovirus, Poliovirus, Adenovirus) sareng casing (Vacciniavirus) anu ogé kaasup COVID-1

PRODUK DAFTARKE DENGAN PRODUK BIOSIDAL

  • Otoritas pikeun pamasaran produk biokidal: henteu. 7420/18. Sertipikat PZH No.BK / K / 0863/01
  • Spéktrum Spéktrum Biocidal lega: Éta ngancurkeun baktéri, virus, spora-spora, jamur, kapang
  • peta: Disinfeksi ati-spéktrum lengkep, ngumbah, meresihan, Deodorizing, Air freshening, Stain dicabut
  • ngaleungitkeun: Kotor, lebu, lebu, sedimen, polutan organik, Mikroorganisme, Patogen

Kauntungan sareng kauntungan pikeun pangguna

  • SAFE pikeun pangguna, dumasar kana rumus anu épodegradasi anu épodegradasi tanpa alkohol, henteu aya aldehida, taya klorin, teu aya bahan toksik.
  • NON-FLAMMABLE - rumus dumasar-cai teu gampang kabeungkeut ngaleungitkeun résiko seuneu.
  • SUKUJU - NEUTRAL pikeun kalolobaan bahan: plastik, paling logam kalebet aluminium, gasket karét, lapisan cat, kain ...
  • MULTI-TASKING - cuci tangan, nyemprot, ngusap, busa aktif, mandi, fumigasi
  • WASHES and CLEANERS - sacara épék ngaleungitkeun noda sareng polutan organik: ngaleungitkeun kapang, jamur, lebu, gajih, minyak, noda atah tina upholsteri sareng karpét, utah, faeces, getih, tuang buruk, sampah organik, sampah, sareng sajabana.
  • Nyiptakeun FOAM AKTIF dina jalur busa, anu ngalambatkeun aksi dina permukaan nangtung sareng saluran
  • Kapastian disinfection 100% - diuji dumasar kana standar Éropah Éropah. (* meja)
  • Disiplin épéktip - Spéktrum biokidal anu paling ageung dina waktos paling pondok dugi ka 15 menit (Bakteri, Virus, Fungi, Spora)
  • BIOCIDAL FAST - Ngarusak Legionella Pneumophila dina 1 menit nurutkeun EN 1040, EN 1276.
  • PREVENTS formasi jamur, kapang jeung baktéri, sabab ngancurkeun spora (spora) - henteu ngan saukur ngahambat pertumbuhan mikroorganisme, tapi ogé ngancurkeun bahan genetikna.
  • MENYANGGANG UNDODGEENT - Sacara permanén ngaleungitkeun bau anu pikaresepeun, bau anu pikaresepeun tina limbah organik sareng daun ambeu seger.

Kaamanan:

Nyiapkeun NANOCLEAN AIR GDU (READY TO USE) henteu gampang kabeuleum, dumasarkeun cai.

Persiapanna éta biodegradable, non-toksik, non-karsinogenik, henteu ngandung alérgi sareng teu jengkel.

Solusi 5% kerja henteu digolongkeun bahya numutkeun Perda 1272/2008 / EC.

Tetep ka barudak. Maca SDS sateuacan dianggo.

Fitur unik solusi dumasar kana nanopartikel pérak jeung tambaga.
  • Disiplin épéktip - Spéktrum biokidal anu paling ageung dina waktos paling pondok dugi ka 15 menit
    (Bakteri: 1 ÷ 5 menit, Virus: 5 menit, Fungi: 1 ÷ 15 menit, Spora: 5 menit, Mycobacteria: 5 menit)
  • BIOCIDAL FAST - ngaleungitkeun baktéri Legionella Pneumophila dina 1 menit nurutkeun EN 1276.
  • PREVENTS kana kali paningkatan baktéri, jamur sareng cetakan, sabab éta teu ukur nyegah tumuh mikroorganisme, tapi ogé ngancurkeun bahan genetikna. Diuji - Diuji dumasar kana standar Éropah Éropah.
  • NGALANGKEUN ODOR UNDIFORING - permanén ngaleungitkeun bau anu teu pikaresepeun tina suung sareng bau pikaresepeun tina runtah organik.
  • SAFE pikeun pangguna, dumasar kana rumus anu langkung aman, inovatif henteu aya aldehida, teu aya klorin, teu aya asam.
  • NON-FLAMMABLE - formulasi dumasar cai ngaleungitkeun résiko seuneu.
  • SUKUJU - NEUTRAL pikeun kalolobaan bahan: plastik, paling logam kalebet aluminium, gasket karét, lapisan cat, lawon ...
  • MULTI-TASKING - manual cuci, nyemprot, ngusap, busa aktif, immersion, fumigation.
  • WASHES AND CLEAN - sacara épék ngaleungitkeun noda sareng polutan organik: ngaleungitkeun kapang, jamur, lebu, gajih, minyak,
    Noda anu ngandung lisah tina upholstri sareng karpét, utah, najis, getih, kadaharan buruk, runtah organik, jsb.
  • Éta ngagaduhan persetujuan PZH sareng PERMIT pikeun dagang dina produk biokidal.

Tingali conto realisasi METALCO

Tingali tulisan séjén:

August 31 2020

Tempat kaulinan modéren ngamungkinkeun pikeun hiburan anu teu diwatesan sareng aman dina hawa seger sanés ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora. ...

17 Méi 2020

Ayeuna, parabotan jalan ogé kalebet panutup tangkal. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan. ...

6 Méi 2020

Stasiun disinfeksi / stasion kebersihan tangan mangrupakeun hal anyar dina tawaran kami salaku elemen arsitéktur leutik. Hiji solusi anu saderhana ...

April 15 2020

Arsitéktur leutik didamel ku objék arsitéktur leutik anu diintegrasikeun kana rohangan kota atanapi disimpen dina milik pribadi sareng ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profési bébas anu tiasa nyangking loba puas sareng kauntungan material, tapi jalanna ngamimitian damel ...

March 31 2020

Runtah pengasing sampah salaku bagian tina pitulung daur ulang kotamadya ngabantosan ngajaga ruang publik pikeun ngabersihan, ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana ...