Arsitéktur leutik leutik

Arsitéktur leutik leutik

Arsitéktur leutik mangrupikeun sakelompok gedong-gedong leutik anu mangaruhan pisan kana persépsi rohangan ku pangguna.

Éta nganggo panggunaan elemen anu dipilih sacara taliti ti arsitéktur leutik anu daérah dimekarkeun nyandak karakter, ekspresi sareng, paling penting, janten fungsional.

Perabotan jalan mangaruhan rohangan sakurilingna, sareng vegetasi sareng gedong, nyumbang kana éta tatanan spasial.

Unduh katalog >>

Tingali conto realisasi METALCO

Arsitéktur leutik

Arsitéktur leutik

Arsitéktur urban leutik janten naon anu ngabédakeun kota.

Teras ka obyék anu paling karakteristik, tugu atanapi tempat, dirarancang taliti arsitéktur leutik éta tiasa janten naon anu bakal diinget ku wisatawan.

Arsitéktur leutik leutik

Éta bakal aya hubunganana sareng kota tinangtu. Éta bakal ngabédakeun éta di arena nasional sareng internasional.

Arsitéktur leutik

Arsitéktur leutik

Arsitéktur leutik

Ayeuna, metropolisis modéren bersaing sareng anu sanésna disebat anu paling pikaresepeun henteu ngan ukur pikeun wisatawan, tapi ogé pikeun warga, anu bentukna ruang umum sacara pasti pentingna.

Arsitéktur leutik

Ogé dirarancang bangku, saung, papan, pariuk kembang sareng unsur tempat kaulinan tiasa suksés nyegerkeun lingkunganana, ngambekan sumanget anyar kana éta, janten unik sareng ekspresif.

Arsitéktur leutik leutik

Arsitéktur leutik

Hasilna, warga sareng wisatawan bakal langkung caket nganjang.

Tempo ogé: Perencanaan kota - naon persisna?

Arsitéktur leutik alit - fungsi

Dipilih unsur leres tina parabot jalanan, ku cara anu teu kawih, ngabantosan pikeun ngajaga sareng nyaluyukeun fungsi utami rohangan.

Conto anu elegan tiasa seratan, ngalangi patalimarga atanapi kembang pariuk ageung.

Arsitéktur leutik

Dina waktos anu sami, aranjeunna hiasan sareng nyegah mobil tina parkir di kota anu dilarang atanapi ngabatesan aksés ka promenade.

Arsitéktur leutik

Conto sanésna jinis ieu mangrupikeun panutup tangkal, dina waktos anu sareng ngajagi babakan na, ngawatesan karusakan, sareng janten hiasan khusus.

Tapi, parabotan paling luhur sadayana taman sareng parabotan jalan.

Ieu kalebet rupa-rupa jinis bangku.

Arsitéktur leutik

Arsitéktur leutik

Arsitéktur leutik

Arsitéktur leutik

Rentang-rupa solusi ngamungkinkeun ngagunakeun unsur-unsur anu sampurna terpadu kana bentang.

Anu pang populerna mangrupikeun bangku kai, tapi beuki sering aya bangku baja, dina warna sareng bentukna, ogé bangku beton akalna, ampir ampir jadi patung.

bangku kai

bangku kai

Salian bangku, pangguna tina rohangan kota pasti bakal senang ngagunakeun sunbeds, anu pas pisan teu ukur di boulevard, ku pantai ku cai, tapi ogé di taman, nyanghareupan sinar panonpoé.

Tempo ogé: Hukum konstruksi sareng arsitéktur leutik

Desain Bentuk Kota

Pausahaan mangrupikeun distributor produk parabotan jalan modéren Desain Bentuk Kota.

Gawéna langsung sareng studio arsitéktur sareng désainer, supados tiasa milih gaya anu paling saé sareng fitur-fungsional pikeun unsur-unsur arsitéktur leutik.

Leuwih ti éta, éta ngadukung Asosiasi Arsitéktur Lansekap, ngalangkungan gawé langsung, ogé masihan solusi sareng produk panganyarna.

City Forum Design mangrupikeun wawakil ekslusif perusahaan Italia anu alus teuing di Polandia - Metalco, Bellitalia jeung Desain Kota.

Metalco - baja jeung kai

Arsitéktur leutik

Arsitéktur urban leutik mangrupikeun topik anu terang ku perusahaan Italia Metalco.

Éta nawiskeun rupa-rupa produk, utamina dina kategori di handap ieu: arsitéktur kebon leutik jeung sakedik arsitéktur urban.

Tawaran metalco kalebet anu langkung saé solusi pikeun pangwangunan parah sareng fungsional parks, jalan, kebon sareng stasion karéta api.

Metalco ngahasilkeun bangku taman, bangku kebon, bangku kota, bangku stasiun - bangku beusi matak sareng tuang beusi.

Salaku tambahan, assortment perusahaan ieu kaasup baskét jalanan, kiriman, papan informasi, nyertakeun tangkal, pot kembang, nangtung sapédah, halangan padang rumput hejo sareng rupa-rupa jinis jalan perabotan: dek, kursi cocog pikeun piér, gedong, ogé pikeun taman atanapi kebon kota.

Bellitalia - unsur beton sareng batu

Bellitalia nyaéta salah sahiji perusahaan manufaktur Éropa ngarah konkrit urban sareng batu alami, dipikanyaho pikeun solusi pikeun arsitéktur leutik sareng arsitéktur bentang.

Perusahaan parantos ngajalankeun langkung ti 40 taun, ngabédakeun dirina ku produk-produk bermutu tinggi, inovasi sareng desain modéren.

Perabotan jalan di proyék Perusahaan Bellitalia primér dina profil beton profil, kebon sareng bangku kota. Bangku asuransi sering tunggal, tuang anu épék, nyiptakeun patung khusus.

Sumawona Bellitalia nawiskeun seueur petani beton sareng batu, henteu ngan ukur pikeun kembang tunggal atanapi ranjang kembang, tapi ogé pikeun tangkal hias.

Salaku tambahan, Bellitalia ngagaduhan kana dina nyiptakeun cai mancur, tulisan anu misahkeun atanapi ngabatesan lalu lintas dina promenades sareng taman permainan, ogé tong sampah padet anu diwangun tina beton, batu atanapi batu tiruan.

Desain Kota - desain modéren

Arsitéktur kebon leutik, papan eureun, papan inpormasi dina warna modis.

Taman bangku panon-lami nganggo desain modern Unsur hiasan, pot kembang, kaléng sampah, saung beus, atanapi tulisan anu ngawatesan lalu lintas mangrupikeun sababaraha produk bentang kota kota. Desain Kota.

Kualitas standar produk Desain Kota ditanggung ku kontrol kontinyu bahan sareng prosés téknologi.

Kucara kieu Desain Kota sanggup ngajamin daya tahan anjeun tina produk, kitu ogé patuh standar, kasalametan, ékologi, estetika sareng kanyamanan pangguna.

Tingali tulisan séjén:

August 31 2020

Tempat kaulinan modéren ngamungkinkeun pikeun hiburan anu teu diwatesan sareng aman dina hawa seger sanés ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora. ...

17 Méi 2020

Ayeuna, parabotan jalan ogé kalebet panutup tangkal. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan. ...

12 Méi 2020

Sistem kasalahan anu digunakeun dina prosés disinfection halimun garing tiasa dianggo dina sagala rupa tempat. Ayeuna ayeuna éta ...

6 Méi 2020

Stasiun disinfeksi / stasion kebersihan tangan mangrupakeun hal anyar dina tawaran kami salaku elemen arsitéktur leutik. Hiji solusi anu saderhana ...

April 15 2020

Arsitéktur leutik didamel ku objék arsitéktur leutik anu diintegrasikeun kana rohangan kota atanapi disimpen dina milik pribadi sareng ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profési bébas anu tiasa nyangking loba puas sareng kauntungan material, tapi jalanna ngamimitian damel ...