wartos

August 31 2020

Tempat kaulinan modéren ngamungkinkeun pikeun hiburan anu teu diwatesan sareng aman dina hawa seger sanés ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora. Maénkeun ayun sareng sadaya alat anu disimpen di tempat kaulinan, khususna nalika dilaksanakeun di perusahaan babaturan, mangrupikeun ...

17 Méi 2020

Ayeuna, parabotan jalan ogé kalebet panutup tangkal. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan. Tangkal anu aya dina rohangan urban mangrupikeun jaminan kaséhatan warga, istirahat sareng parasaan éstétis pikeun jalma-jalma tinggal di sakuliling héjo. ...

6 Méi 2020

Stasiun disinfeksi / stasion kebersihan tangan mangrupakeun hal anyar dina tawaran kami salaku elemen arsitéktur leutik. Éta mangrupakeun solusi anu nyederhanakeun disinfection leungeun sareng pembuangan limbah. Unduh katalog sareng prikélis >> Ngumbah sareng disinfecting leungeun mangrupikeun kagiatan penting anu ngamungkinkeun ...

April 15 2020

Arsitéktur leutik diciptakeun ku objék arsitéktur leutik anu diintegrasikeun kana rohangan kota atanapi disimpen dina properti pribadi, masihan karakter anu khusus ka hiji tempat anu dipasihkeun. Pilar beton, bangku modéren, gudang, papan, pot kembang, tong sampah, nangtung sapedah, ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profésional bébas anu tiasa masihan seueur kepuasan sareng kauntungan material, tapi cara ngamimitian damel salaku arsiték teu sederhana atanapi pondok. Salian ti tahap diajar atra sareng diajar anu intensif, arsiték cita-cita ogé kedah ...

March 31 2020

Runtah nyusun tong sampah salaku bagian tina daur ulang ngabantosan ngabantosan ngajaga bersih tina rohangan, ngaleungitkeun masalah hama sareng nyayogikeun pedah lingkungan anu nyata ku jalan ngaleupaskeun limbah. Kota tiasa ogé ngirangan biaya tipping sareng ...

March 14 2020

Panyumputan beus anu hadé mangrupikeun komponén penting tina sistem transit massa kota anu suksés. Anu ngajantenkeun éta hadé nyaéta sipat anu ngajantenkeun pangropéa lemah sareng vandal tahan. Salaku tambahan, éta nyayogikeun pisibilitas sareng aksés gampang kana beus, ...

March 14 2020

Bisa diungkabkeun yén kalahiran tanda sareng tabél mangrupikeun umur salaku ayana manusa di pangeusina. Rupa-rupa jinis tanda inpormasi parantos dianggo ti mimiti dunya, masing-masing masing-masing efektif dilayanan kanggo tujuan inpormasi. Kalayan panemuan kuningan sareng beusi, manusa mimiti nganggo bahan ieu pikeun ...

March 4 2020

Sapédah kudu disimpen dina kaayaan anu leres, sahingga rak anu leres bakal mangfaat. Éta mangrupikeun produk anu lega sahingga dulur bakal mendakan rak sapédah anu optimal pikeun dirina, anu sigana mah béda pisan ti anu ditingali dina unggal léngkah di rohangan umum. Unduh katalog >> ...

March 1 2020

Kami reueus ngumumkeun yén Smart BHLS Transoceânica Koridor ku Guto Indio da Costa nampi gelar Désain anu bergengsi 2020 dina kategori Desain Excelence pikeun panyumputan beus interaktif, anu mangrupikeun bagian tina proyék SMART CITY. Unduh katalog >> Tingali conto ...

Pébruari 21 2020

Arsiték gawéna kalayan ngarencanakeun sareng desain wangunan atanapi struktur. Arsiték tiasa nganalisis konsép atanapi ideu para nasabah na ngadamel proyék konstruksi unik dumasar kana aranjeunna. Pakaryan arsiték tiasa beda-beda: sawaréh ngahususkeun kana desain gedong ...

Pébruari 21 2020

Kiwari, perencanaan pakotaan mangrupikeun elmu anu paling diperyogikeun nalika anjeun nganggap betapa ageung bagian tina populasi dunya anu ayeuna hirup di sareng kota. Dina 1800, ngan ukur leuwih 2 persén populasi sadunya cicing di kota-kota. Taun 1950-an, jumlahna parantos naék kana 30 persen. Sareng ayeuna ...

Pébruari 21 2020

UU Konstruksi mangrupikeun kalakuan anu ngatur sareng ngahartikeun kagiatan dina widang desain, konstruksi, perobohan sareng pangawasan gedong. Saban tahap ngawangun gedong, tina desainna dugi ka parantos lengkep, peryogi minuhan undang-undang konstruksi. Hukum konstruksi sareng arsitéktur leutik Ku ​​hukum ...

Pébruari 19 2020

Susunan kebon kudu dilakukeun kalayan ati. Nanging, sanajan pangguna henteu ngagaduhan kebon anu saé di pembuangan, ngan ukur kebon leutik, atanapi bahkan balkon atanapi bérés, éta ogé tiasa nyiptakeun potongan rohangan héjo. Dasar na bakal janten pariuk kebon, anu ...

Pébruari 15 2020

Pagerna bakal bageur sareng kuat sapertos pager tulisan anu ngadukung éta. Paduli naon jinis bahan anu aranjeunna bakal dilakukeun, éta pantes terang kaunggulan, kalemahan sareng ngagunakeun tulisan pager anu dilakukeun tina kai, logam, tulisan pager beton sareng digeg ...

Pébruari 12 2020

Runtah sampah, kapanggih dina trotoar, lirén, di taman kota, tempat kaulinan, di kotak pasir, di kebon sareng alun-alun kota, disebatna minangka tong sampah jalan, tong sampah, tong kota atanapi tong sampah kotamadya. Unduh katalog >> Teras di bangku ...

Pébruari 3 2020

Bangku taman mangrupikeun unsur anu penting pikeun parabotan jalan. Ti sudut pandang fungsi utilitas, aranjeunna dianggo kanggo calik, tapi ningal perencanaan spasial, aranjeunna parabot perabotan. Taman, alun-alun, kebon, jalan-jalan sareng perumahan kota anu dihiasan ku bangku. Unduh katalog ...

January 28 2020

Perabotan jalan mangrupikeun sakelompok gedong-gedong leutik anu mangaruhan épékasi rohangan pikeun pangguna. Éta nganggo panggunaan elemen anu dipilih kalayan taliti arsitéktur leutik anu daérah dimekarkeun nyandak karakter, ekspresi sareng, luhureun sadayana, janten ...