BENTUK KOTA KOTA

BENTUK KOTA KOTA - urang wawakil éksklusif di pasar Polandia perusahaan Italia:

METALCO Bellitalia KOTA DESIGN

Kami ngajak sadaya pihak anu kataji pikeun gotong royong studio arsitéktur i désainer, langsung ka urang atanapi via Asosiasi Arsitéktur Lansekapkami anggota anu ngadukung.

Kami ogé ngajak anjeun ka markas énggal di lokasi di Warsawa di ul. Benteng Służew 1b / 10 dina bersejarah, unik Benteng 8.

Éta di dieu yén rapat sareng konperénsi pikeun mitra sareng klien kami sareng partisipasi desainer urang Italia bakal diatur.

MANUFACTURERS

METALCO

Metalco - mangrupikeun perusahaan Itali anu diadegkeun dina 1984.

Dinten ieu mangrupikeun salah sahiji produser panglegana arsitéktur leutik leutik di dunya.

Pausahaan ogé kagolong dina grup ieu Bellitalia i KOTA DESIGN.

Kasuksésan komérsial METALCO mangrupikeun hasil tina panalungtikan sareng pangalaman kontinyu dina widang desain, gawé bareng sareng désainer sareng arsiték anu paling saé, sareng ngagunakeun téknologi sareng bahan panganyarna.

Produk METALCO dicirikeun ku gaya sareng desain individu, anu digabungkeun sareng kualitas anu saé, ngabédakeunana di pasar di sakumna dunya. Sadaya prosés produksi sareng téknologi dilaksanakeun kalayan hormat ka prinsip ékologi sareng perlindungan lingkungan.

Kami ngajak anjeun kerjasama.

Arsitéktur leutik

Bellitalia

Bellitalia mangrupikeun perusahaan Italia, bagian tina grup METALCO, ngadeg taun 1962.

Ngahasilkeun unsur arsitéktur urban tina sadaya jinis beton, PDM, HPC, UHPC, granit sareng marmer agrégat, ogé dipatenkeun sareng dipatenkeun KONSEP ULTRATENSE.

Éta mangrupakeun bahan baku anu révolusionér anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun naon waé kakuatan anu kuat pisan sareng daya tahan.

Éta kasohor kana koleksi unikna pariuk kembang i bangku, korsi kalayan diménsi anu teu biasa, beuratna langkung ti 3,5 ton sareng tékstur anu indah tina granit alam atanapi marmer.

Éta tiasa dijual di sakumna dunya janten produk unik kusabab prosés téknologi sareng desain canggih.

Kami ngajak anjeun kerjasama.

KOTA DESIGN

Desain Kota mangrupikeun perusahaan Itali anu kalebet dina Grup Metalco gigireun BELLITALIA.

Éta ngalengkepan tawaran anu lega tina dua perusahaan adina.

Éta mangrupikeun perusahaan anu ngora anu didamel ku koleksi désainer ngora anu masihan ideu épisi pikeun koléksina, kabawa pelengkap anu hadé pikeun produk-produk sepuh anu berpengalaman ti Metalco.

Produkna tiasa langkung mirah bari ngajaga desain anu hébat, kualitas sareng daya tahan.

Kami ngajak anjeun kerjasama.

wartos

August 31 2020

Tempat kaulinan modéren ngamungkinkeun pikeun hiburan anu teu diwatesan sareng aman dina hawa seger sanés ngan ukur pikeun barudak sagala umur, tapi ogé pikeun jalma ngora. Maénkeun ayun sareng sadaya alat anu disimpen di tempat kaulinan, khususna nalika dilaksanakeun di perusahaan babaturan, mangrupikeun ...

17 Méi 2020

Ayeuna, parabotan jalan ogé kalebet panutup tangkal. Unsur fungsional sareng éstétika ieu tiasa dilakukeun dina rupa-rupa bahan. Tangkal anu aya dina rohangan urban mangrupikeun jaminan kaséhatan warga, istirahat sareng parasaan éstétis pikeun jalma-jalma tinggal di sakuliling héjo. ...

6 Méi 2020

Stasiun disinfeksi / stasion kebersihan tangan mangrupakeun hal anyar dina tawaran kami salaku elemen arsitéktur leutik. Éta mangrupakeun solusi anu nyederhanakeun disinfection leungeun sareng pembuangan limbah. Unduh katalog sareng prikélis >> Ngumbah sareng disinfecting leungeun mangrupikeun kagiatan penting anu ngamungkinkeun ...

April 15 2020

Arsitéktur leutik diciptakeun ku objék arsitéktur leutik anu diintegrasikeun kana rohangan kota atanapi disimpen dina properti pribadi, masihan karakter anu khusus ka hiji tempat anu dipasihkeun. Pilar beton, bangku modéren, gudang, papan, pot kembang, tong sampah, nangtung sapedah, ...

March 31 2020

Memang leres yen profésional arsiték mangrupikeun profésional bébas anu tiasa masihan seueur kepuasan sareng kauntungan material, tapi cara ngamimitian damel salaku arsiték teu sederhana atanapi pondok. Salian ti tahap diajar atra sareng diajar anu intensif, arsiték cita-cita ogé kedah ...