stasiun disinfeksi

Anyar ing nawarake! Stasiun disinfeksi - kebersihan kanggo tangan saka METALCO

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan minangka anyar ing penawaran kita minangka unsur arsitektur cilik. Minangka solusi sing nyederhanakake kegiatan disinfeksi tangan lan pembuangan sampah.

Download katalog lan dhaptar rega >>

Stasiun disinfeksi

Ngumbah lan ngencengi tangan Iki minangka kegiatan penting kanggo nyegah efektif saka bakteri lan virus patogen, sing asring ana ing kulit tangan.

Utamane ing jaman saiki pandemi viruscoronaprosedur perawatan higienis lan disinfeksi tangan kanthi efektif bisa nyuda infeksi lan nyuda panyebaran patogen, lan iki ora mung ing fasilitas medis, nanging uga ana ing toko, mall, museum, tanduran industri, kafe, hotel lan restoran, ing ngendi wae, ana ing kelompok sing luwih gedhe.

Deleng uga: Sistem kesalahan kanggo kamar disinfecting nggunakake metode pedhang garing

Cuci tangan lan disinfeksi sing asring ditrapake sadurunge mlebu ing papan umum, uga sajrone kerja, blanja lan kegiatan liyane, ndadékaké mbusak kontaminasi lan mikroorganisme patogen saka permukaan tangan.

Umume virus, kalebu koronavirus sing nyebabake penyakit kasebut Covid-19, yaiku rantai RNA sing ditutupi membran lemak, supaya gampang nyegah panyebaran lan penyakit kanthi nggunakake bahan kimia kayata sabun lan disinféktan.

Organisasi Kesehatan Dunia nyaranake cuci tangan kanthi sinetron lan banyu paling sethithik 30 detik lan panggunaan persiapan disinfecting adhedhasar min. 60% alkohol.

Kajaba iku, sampeyan bisa nglindhungi dhewe saka infeksi kanthi nggunakake sarung tangan nganggo, masker nutupi irung lan tutuk uga kain disinfektan lumahing sing paling kerep digunakake lan kena.

Proses cuci lan disinfeksi tangan sing bener nyuda flora mikroba sing ana ing kulit tangan kanthi nggunakake disinfectants kimia.

Gosok disinfectant menyang kulit tangan kudu udakara 30 detik lan sampeyan ora kudu lali babagan jumlah persiyapan sing cocog, uga disinfecting panggonan sing angel dicekel ing tangan, yaiku.e. ruang ing driji.

Kerep cuci tangan lan pembersihan disinfeksi tangan, sanajan pancen penting kanggo keamanan kitananging, garing kulit tangan, sing nyebabake reaksi alergi lan inflamasi kulit. Supaya bisa nyuda pengaruh negatif saka disinfectants sing digunakake ing kulit tangan, persiapan pelembab tangan sing cocog kudu digunakake.

Kanggo ngumbah tangan, gunakake produk sing ramah kulit.

Disinfektan Saiki digunakake kanggo disinfeksi yaiku persiapan adhedhasar etil utawa propil alkohol. Sing paling apik uga ngemot bahan pelembab.

Deleng conto realisasi METALCO

Stasiun disinfeksi metalco

Dispenser sinetron lan disinfectant sing diusulake dening Metalco dosis non-kontak disinfectant sing cocog lan dhuwur.

Kolom Lengkap COLOMBO

stasiun disinfeksi

Stasiun higienis (poin beresih) minangka solusi praktis lan elegan, cocok digunakake ing ruangan apa wae.

Piranti kita dirancang minangka stasiun sanitizer tangan lan titik distribusi kanggo bahan sing migunani kanggo ngemot panyebaran COVID-19, kayata sarung tangan, topeng utawa kain.

Stasiun disinfeksi tambahan uga dilengkapi wadhah baja internal khusussing nindakake fungsi sampah sampah.

Stasiun disinfeksi metalco pancen gampang lan intuisi kanggo nggunakake sistem sing cocog kanggo ruang umum lan pribadi, kayata kantor, pusat blanja, sekolah, gim, restoran lan liya-liyane.

Kajaba iku, stasiun disinfeksi minangka alat dhukungan penting kanggo ngatasi kahanan kebersihan ing papan kerja lan kanggo nglindhungi buruh individu, sesuai karo protokol menteri kanggo ngatasi panyebaran koronavirus ing papan kerja.

Solusi sing digunakake ing stasiun disinfeksi Metalco ngidini luwih gampang maksimal operasi piranti disinfeksi, pembuangan sampah sing gampang lan higienis lan nggawe stasiun dadi praktis lan elegan, lan uga cocog digunakake ing ruang njero ruangan.

Wadhah sampah ngidini kanggo koleksi higienis lan pembuangan sampah.

Kolom Lengkap COLOMBO

stasiun disinfeksi

Stasiun disinfeksi Matalco kalebu:

  • dispenser persiapan tangan
  • sarung tangan nganggo
  • maski
  • kain

Ukuran stasiun disinfeksi (versi karo sikil):

H = 1437 mm, L = 408 mm, D = 356 mm,

Kapasitas liner batin: 60 lt

Bobot: udakara 28 kg

Konstruksi stasiun disinfeksi

Mesin disinfeksi metalco digawe saka baja utawa stainless steel sing dilapisi, kanthi panel ngarep ing siji warna, dene panel sisih kasedhiya ing 7 warna.

COLOMBO Station Lengkap - versi baja stainless

Stasiun disinfeksi iki dirancang kanggo panggunaan njero ruangan lan kasedhiya ing rong versi:

  • kanthi struktur eksternal digawe saka stainless steel
  • kanthi struktur eksternal digawe saka baja ditutupi bubuk, kanthi ngarep kanthi rampung lancar

Thanks kanggo nggunakake mesin disinfeksi otomatis ing papan umum lan panggonane perusahaan, institusi lan papan kerja, bisa disinfeksi tangan sing ora kontak.

Modul dhasar kalebu:

  • bolongan pra-posisi ing tembok ngarep
  • pethi karo lawang ngisor ing ngarep lan gagang kanggo nyetel bahan sing dibutuhake (jaringan, sarung tangan nganggo, topeng)
  • lawang ngarep kanthi rong bukaan sampah
  • kunci spring
  • ngisor luwes

BERING Ngirit ruang

Stasiun disinfeksi

MAGELLANO Solusi sing bisa diatur

Stasiun disinfeksi

VESPUCCI

Stasiun disinfeksi

Deleng uga: Tong sampah modern minangka unsur arsitektur kutha

Ing panjaluk pelanggan, elemen tambahan ing ngisor iki bisa dikirim:

  • dispenser otomatis
  • gagang stainless steel universal
  • papat gembong ABS, tinimbang sikil sing bisa luwes

Stasiun disinfeksi / dispenser CABRAL

Stasiun disinfeksi

Iki minangka solusi praktis lan elegan sing cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan / utawa ruangan.

Dispenser kasusun saka tabung aluminium oval sing dadi wadhah gel disinfectant 8 liter lan aluminium die-dispenser sing nduwe dispenser tembaga tangan / baja tahan karat.

Dhasar dhukungan digawe saka baja galvanis kanthi wesi ditutupi bubuk kayata dispenser.

Kanggo nggunakake pantai, bisa masang ruangan kontra, uga digawe saka aluminium, ing jero tabung oval kanthi lapisan bahan insulasi lan sekrup kanthi sekrup kanggo posisi ing pasir.

Stasiun disinfeksi

Deleng artikel liyane:

31 August 2020

Taman dolanan modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing udara terbuka ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. ...

12 May 2020

Sistem kesalahan sing digunakake ing proses disinfeksi pedhang garing bisa digunakake ing macem-macem papan. Sapunika ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa sing ana ing properti pribadi lan ...

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara kanggo miwiti makarya ...

31 March 2020

Luang pamisahan sampah minangka bagéan saka pitulung daur ulang kotamadya supaya ngresiki ruang umum, ngilangi masalah sing ana gandhengane ...