Playground

Taman bermain Metalco

Modern papan dolanan ngidini kasedhiyan sing aman lan aman ing udhara sing mbukak ora mung kanggo bocah-bocah kabeh umur, nanging uga wong enom.

papan dolanan

Nyenengake ayunan lan kabeh piranti sing diselehake ing papan dolanan, utamane yen dienggo ing perusahaan kolega, minangka cara sing paling apik kanggo nglampahi wektu luang, lan ing wektu sing padha ndhukung pangembangan psiko-fisik wong enom.

Download katalog >>

Playground

Taman dolanan bocah kita bisa ketemu ora mung ing sekolah lan taman kanak-kanak, nanging uga ing taman lan kebon omah, amarga wis suwe banget yen dolanan karo para kanca ing hawa sing mbukak ngidini pangembangan sosial lan motor sing luwih apik ing bocah, ngembangake kreatifitas lan bentuk kekembangan.

Deleng uga: Bangku taman, kutha lan kebon

Playground

ngrancang papan game Nanging, kudu ngati-ati ora mung peralatan sing apik lan warni, nanging uga bisa dipercaya saka peralatan kasebut. Mangkene penting banget kanggo milih papan sing diputer dening bocah-bocah, dadi taman kutha utawa taman omah papan dolanan sing certified.

Deleng uga: Rak sepeda - jinis lan kaluwihan

Playground

Taman playgrounds Perusahaan metalco ngidini sampeyan main ing njobo kanthi aman amarga peralatan sing apik lan fungsional sing nggawe taman dolanan iki. Iki kabeh jinis ayunan sing ditrapake kanggo siji utawa luwih wong, tangga, kadang-kadang muter-muter, slide lan piranti pendakian apa wae.

Playground

Playground

Playground

Taman dolanan kudu njamin keamanan game ing kabeh piranti kasebut, sing kudu disesuaikan karo umur lan kemampuan fisik para pangguna.

Piranti lan dolanan sing ditrapake kanggo bocah enom yaiku bocah cilik, warni lan kurang dipasang kanggo nggampangake panggunaan lan njamin keamanan, sanajan bocah sing kurang sithik. Taman kanggo taman, ing ngendi bocah-bocah luwih gedhe dolanan, nyedhiyakake luwih akeh emosi lan njamin seneng-seneng ing piranti sing rada rumit. Kanggo pangguna sing cukup gedhe, level kangelan wis dhuwur banget, saengga para mudha ora mung nindakake katrampilan, nanging uga nambah kekuwatan lan ketahanan.

Taman dolanan bocah sing disusun ing kebon, dheweke asring diperkaya karo balancing lan playhouse sing dipasang ing dhuwur. Saliyane kabeh peralatan dolanan, sampeyan uga kudu eling babagan permukaan sing aman sing bakal bisa nyedhot musim gugur. Nalika nyusun papan dolanan, sampeyan uga kudu ngurus papan sing bisa nyelehake kursi lan meja supaya bocah bisa mangan nalika dolanan utawa istirahat ing papan teduh.

Deleng conto realisasi METALCO

Peralatan dolanan sing dirancang dening Metalco, pimpinan dunia arsitektur cilik Dheweke ditondoi kanthi desain modern lan bentuk ergonomis, uga warna sing menarik lan daya tahan sing cukup, sing bisa dimainake sing enak lan aman.

ngrancang papan dolanan pabrikan kanggo bocah mesthine kudu ngerteni umur bocah sing nggawe papan dolanan lan nggawe papan kanggo wong tuwa utawa biyung sing njaga bocah nalika dolanan.

Ngatur fungsi taman dolanan kanggo kebon bisa nggunakake piranti sing dimaksudake ora mung kanggo bocah lan remaja, nanging uga kanggo wong diwasa lan senior sing aktif. Ing papan sing kaya ngono, saben anggota kulawarga bisa nemokake apa-apa kanggo awake dhewe lan ora mung seneng-seneng, nanging uga ngurus kesehatan lan kahanan awake, lan kabeh mau bisa ditindakake ing njobo lan ing perusahaan sing dikasihi.

Piranti sing dirancang dening Metalco, nggawe taman dolanan, digawe saka aluminium lan plastik warna. Kombinasi bahan sing menarik lan inovatif kaya iki ngidini sampeyan nggawe struktur sing apik kanggo dolanan. Taman bermain taman ngidini kabeh kulawarga seneng-seneng, amarga ora mung bocah-bocah, nanging uga wong diwasa, kepengin banget main ing njobo.

Sampeyan kudu eling maneh manawa taman bermain kudu njamin keamanan bocah sing dolanan ing kana, mula kudune dipilih papan dolanan kanthi sertifikat.

Desain taman dolanan kanggo kebon iku kudu ngelingi umur bocah-bocah sing main, topografi, sinar matahari, visibilitas bocah-bocah saka jendhela omah lan zona keamanan kabeh piranti ing taman dolanan. Saliyane piranti sing dipasang kanthi solid, permukaan sing aman sing nresep tumiba uga penting.

Modern taman dolanan kanggo kebon minangka investasi sing ora mung ngidini bocah kasebut seneng-seneng, nanging uga nambah fitness fisik, mula penting yen papan kanggo dolanan njamin keamanan maksimal kanggo bocah-bocah sing dolanan.

Mula, luwih becik milih desainer lan pabrikan peralatan sing tepat sing dipasang ing papan dolanan, kanggo mesthekake tundhuk karo standar kesehatan lan keamanan sing ditrapake.

Deleng artikel liyane:

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. ...

12 May 2020

Sistem kesalahan sing digunakake ing proses disinfeksi pedhang garing bisa digunakake ing macem-macem papan. Sapunika ...

6 May 2020

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan dadi anyar ing tawaran kita minangka unsur arsitektur cilik. Iku solusi sing nggawe ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa sing ana ing properti pribadi lan ...

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara kanggo miwiti makarya ...

31 March 2020

Luang pamisahan sampah minangka bagéan saka pitulung daur ulang kotamadya supaya ngresiki ruang umum, ngilangi masalah sing ana gandhengane ...