panci kebon

Pot kebon lan bahan - apa sing paling apik?

Susunan kebon kasebut kudu dilakoni kanthi ati-ati. Nanging, sanajan pangguna ora duwe kebon gedhe, nanging mung taman cilik, utawa uga loteng utawa teras, uga bisa nggawe potongan ijo. Dhasar bakal dadi panci kebonpilihan sing gedhe tenan.

Download katalog >>

Pot kebon

Pot sing dipilih kanggo taman, kanthi nimbang materi utawa ukurane?

Deleng uga: Arsitektur kutha cilik

Jinis pariwara kebon

Pot pot taman kasedhiya ing macem-macem pilihan banget. Beda karo bentuk, ukuran lan materi, saengga kabeh gumantung karo ide babagan susunan ruang. Yen panci dipérang saka materi, ing ngisor iki dianggep:

Pot kayu

Pot kayu - Kaya sing dingerteni, kayu minangka bahan alami, thanks kanggo pot Taman kayu bakal cocog karo taman utawa teres tanpa pengecualian. Sawise kabeh, iku uga gaya sing apik lan versatility. Pramila pot kayu-kayuan kayu kanthi becik bakal ngisi papan kanthi bangku kayu, rotan utawa bangku teknologi lan kursi, uga pas menyang papan sing kurang klasik.

Deleng conto realisasi METALCO

Pot pot konkrit

panci kebon

Pot pot konkrit - panci beton konkrit paling asring digunakake ing papan umum. Nanging, bisa uga dilebokake ing kebon omah, balconies utawa terraces. Penting, saka sudut pandang panggunaan, panci kebon konkrit abot, lan ing tangan siji tahan angin, lan sisih liya angel obah. Yen iki minangka papan sing sithik, mula uga bisa ngindhari tampilan. Banjur, kudu nandur modal ing pot kebon beton kanthi bentuk streamlines, utawa panci mung niru beton.

Pot pot plastik

Pot pot plastik - panci jinis iki umume ditondoi kanthi rega murah. Kajaba iku, kalebu macem-macem produk (kalebu panci plastik plastik sing gedhe lan cilik, pot taman sing kurang lan dhuwur, pot taman modern lan klasik). Paling asring dheweke entheng lan gampang digawa. Ing sisih liya, dheweke gampang dikepung dening hawa angin, mula - panci plastik gedhe - luwih becik nambah bobot tambahan. Bolongan ing ngisor pot plastik uga migunani, sing bakal njamin hidrasi sing bener tanduran sing ditandur ing jerone.

Pot pot keramik

Pot pot keramik - Temtu pot pot keramik (gedhe lan cilik) minangka salah sawijining panci sing asring digunakake, amarga dadi jinis susunan sing menarik. Dheweke gampang dipindhah lan saliyane dheweke tahan kahanan cuaca. Sing luwih penting, ing babagan perawatan tanduran, mesthekake sirkulasi udara sing tepat. Sayange, pot kebon keramik ora tahan lama lan gampang tugel, umpamane nalika obah utawa nggawa.

Pot taman watu

Pot taman watu - pot pot sing apik banget lan eksklusif, nanging larang banget, sing asring digunakake ing papan umum (mis. ing kuburan). Bahan kanggo pot watu bisa dadi granit utawa marmer.

Pot pot logam

Pot pot logam - panci logam biasane produk cilik, asring nggunakake baja utawa galvanis baja, sing nglindhungi karat. Kajaba iku, panci kebon tahan fros sing bisa ditinggalake ing sajroning kabeh taun. Dheweke kudu dianggep minangka pot taman modern.

Potor Technorattan utawa rattan

Potor Technorattan utawa rattan - pot kembang apik banget kanggo nggawe kebon, balconies, terraces lan gazebos kanthi gaya modern. Dheweke nawakake macem-macem pilihan babagan bentuk lan ukuran sing bisa digunakake minangka tutup kanggo pot tengen bahan sing beda. Bedane rotan lan poli rotan yaiku, kalebu ketahanan kelembapan lan srengenge. Mesthi wae, rotan polih katon luwih apik babagan iki.

Deleng uga: Bangku taman, kutha lan kebon

Utawa Mungkin pot kutha hiasan?

Pilihan panci kanggo kebon iku pancen gedhe, utamane ing sawetara kebon sampeyan bisa nggawe taruhan asli, salah sawijining jenis panci kutha. Ing kasus iki, biasane panci karo dimensi gedhe utawa paling medium, saengga bakal bisa digunakake ing papan sing luwih gedhe, sanajan dudu aturan. Pot kembang kutha sing dipilih kanthi bener bakal luwih apik kanggo ngolah kebon lan nambah warna.

Minangka aturan, minangka bentuk tradisional, minimalis, thanks kanggo sing cocog karo tatanan taman kasebut, utamane kanthi gaya modern. Apa maneh, ing tangan liyane, panci hiasan, ing tangan liyane, praktis karo fungsi tambahan:

  • meja,
  • jog
  • pot kembang sing mencorong.

Kanthi cara iki, padha gabungke estetika kanthi fungsi praktis. Pot kasebut bakal dadi papan kanggo kembang, semak utawa wit cilik, lan uga minangka meja, kursi, utawa sawise senja, bakal menehi tandha rute komunikasi ing kebon.

Deleng uga: Tong sampah modern minangka unsur arsitektur kutha

Pot taman sing kudu dipilih?

Dadi jelas yen ana pilihan kebon pot sing akeh banget, mula saben wong kudu golek sing cocog karo kebon, balkon utawa teras. Iki kabeh gumantung karo susunan ruang kasebut, umpamane gaya tradisional modern, avant-garde. Ana sing milih panci kayu, sing liyane bakal milih panci utawa watu logam. Pot cilik disaranake kanggo balkon, nanging pot taman gedhe bakal cocog kanggo teras sing luwih gedhe. Uga dicathet yen saben panci bisa dihiasi kanthi bebas, umpamane kanthi kerajinan, casing, lan sing luwih umum digambar.

Akeh wong, rega uga kalebu kriteria pilihan. Nanging ora ateges sampeyan kudu milih taruhan kebon sing murah. Penjualan (e.g. ing Desain Formulir Kutha) minangka kesempatan sing apik kanggo tuku pot sing apik digawe saka bahan bermutu kanthi rega sing apik. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyimpen akeh, kanthi tuku murah panci kebon digawe saka konkrit, lan uga pot watu eksklusif.

Kriteria pilihan liyane yaiku tanduran sing dikarepake pangguna ing papan ijo, teras utawa loteng. Dheweke ora mesthi dadi panci taman gedhe. Sing luwih cilik, Potong sing nggantung bakal mlaku kanthi apik karo tanduran menek lan rimpang. Ing luwih gedhe malah shrubs lan wit kerdil bisa thukullan ing panci oblong macem-macem jinis Tanduran jamu.

Deleng uga: Kiriman pager

Deleng artikel liyane:

31 August 2020

Taman dolanan modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing udara terbuka ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. ...

12 May 2020

Sistem kesalahan sing digunakake ing proses disinfeksi pedhang garing bisa digunakake ing macem-macem papan. Sapunika ...

6 May 2020

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan dadi anyar ing tawaran kita minangka unsur arsitektur cilik. Iku solusi sing nggawe ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa sing ana ing properti pribadi lan ...

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara kanggo miwiti makarya ...