Tutup wit

Tutup wit

obecnie arsitektur kutha cilik uga nutupi wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan.

Wit sing ana ing papan kutha iku minangka jaminan kesehatan, istirahat lan perasaan estetis kanggo wong sing tetep ing sakcedhake ijo. Wit-witan ngresiki udhara, ngasilake oksigen, ngedhunake suhu sekitar ing dina panas, nambah asor hawa, nambah manajemen banyu lan nyuda gangguan kutha lan tenaga angin.

Download katalog >>

Nanging, supaya tuwuh lan berkembang kanthi bener, mula kudu dilindhungi saka acara sing mbebayani sing bisa ngrusak dheweke.

Pramila tutup kayu digunakake luwih lan luwih asring, sing sampurna ora mung ana ing taman lan ing kothak, nanging uga ing promenades lan pusat kutha.

Sing nutupi nglindhungi wit saka kewan, para pedagang lan mobil sing nyopir.

Deleng conto realisasi METALCO

Pengawal wit lan logam lan nglepok wit wesi

Tutup wit lan grates kanggo wit logam lan wesi sing nggawe pangayoman hiasan kanggo tanduran sing ora mung ing papan kutha, nanging uga ana kebon.

Iki diprodhuksi ing macem-macem ukuran lan bentuk.

Tutup wesi sing ditutup wesi duwe desain modern lan modern kanggo cocog karo papan kutha lan suburb.

Deleng uga: Bangku taman, kutha lan kebon

Pengawal wit sing dikarepake kanggo perlindungan dheweke bisa horisontal utawa vertikal.

Tutup, dirancang minangka horisontal, i.e. grates wit, nglindhungi sistem oyot wit saka karusakan mekanik, nalika njamin aliran banyu gratis.

vertikal nutupi wit padha nindakake fungsi protèktif lan estetis, njamin tanduran taneman tanpa ancaman saka kendharaan, kewan utawa kewan.

Deleng uga: Pot kebon lan bahan - apa sing paling apik?

Gaya sing cocog karo tutup wit sing digunakake kanggo nggawe unsur arsitektur cilik kanggo nghias ruang kutha.

Tutup logam sing fungsional lan elegan kanggo wit minangka pangayoman kanggo wit-witan, lan amarga wujud lan warna modern, dadi hiasan kanggo ruang umum.

Tutup wit kanggo arsitektur cilik, sing sukses ana ing pangembangan kutha, ing ngendi greenery kutha digunakake ing papan sing winates, minangka hiasan alami ing komposisi rute blanja lan komunikasi.

Tutup logam kanggo wit minangka solusi estetika sing nglindhungi vegetasi kutha, nanging ing wektu sing padha ngidini aliran banyu gratis menyang sistem oyot.

Deleng uga: Rak sepeda - jinis lan kaluwihan

Wit ing kutha utamane ngrusak, ora mung ngrusak kimia, nyebabake, umpamane, wasap ekzos mobil sing berlebihan, nanging uga rusak mekanik. Supaya dheweke mbutuhake perawatan khusus. Mula, ing papan kanthi papan lan kendharaan kendaraan lan lalu lintas gedhe, wilayah ijo kutha kudu dilindhungi khusus. Tutup wit sing cocog nglindhungi tanduran ora mung nglawan vandalisme, nanging uga ana faktor liya.

Panggangan horisontal lan tutup vertikal digawe saka wesi cast lan logam banget tahan kanggo faktor eksternal lan karusakan mekanik, saengga bisa nglindhungi wit-witan. Unsur saka tutup wit, cocog karo wit lan ruang kutha, minangka hiasan tambahan ing papan kasebut.

Bentuk wit lan grill tradisional utawa modern sing pas karo karakter sing cocog karo papan kutha.

Deleng uga: Kiriman pager

Pengawal wit vertikal uga digunakake ing kebon omah lan kebon anggur, kanthi efektif nglindhungi wit buah kanggo karusakan sing disebabake kewan-kewan sing nyakot kulit utawa godhong wit. Woh wit isine mulane kaya perlu ing kutha-kutha, amarga njamin keamanan tanduran ing kebon lan nursery.

Kadhangkala game liar utawa mower pekarangan ngrusak wit kanthi ora mesthi, utamane spesimen sing paling enom. Tutup wit sing cocog bakal ngidini tuwuh kanthi tenang.

Tutup wit ing bolongan cilik bakal mbuktekake awake dhewe nalika musim dingin, nalika hares lan kancil golek panganan lan njaluk semangat ing wit-witan ing kebon. Tutup kaya kasebut bakal nyedhiyakake wit kanthi ventilasi lan cahya sing cukup, lan ing wektu sing padha nyegah kewan supaya ngrusak batang wit.

Supaya ora ngrusak oyod wit lan semak hias sajrone nggotong, kudu nggunakake tutup wit sing nutupi akar lan ngalangi tuwuh suket ing sakiwa tengene wit.

Tutup wit

Tutup wit sing dadi elemen sing sering nglindhungi tanduran kebon lan wilayah ijo kutha kanggo kerusakan mekanik. Saliyane nutupi, macem-macem jinis gres wit digunakake kanggo nglindhungi sistem akar wit kanggo ngrusak lan njamin akses banyu menyang wit.

Deleng uga: Tulisan konkrit

Deleng artikel liyane:

31 August 2020

Taman dolanan modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing udara terbuka ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. ...

12 May 2020

Sistem kesalahan sing digunakake ing proses disinfeksi pedhang garing bisa digunakake ing macem-macem papan. Sapunika ...

6 May 2020

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan dadi anyar ing tawaran kita minangka unsur arsitektur cilik. Iku solusi sing nggawe ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa sing ana ing properti pribadi lan ...

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara kanggo miwiti makarya ...

31 March 2020

Luang pamisahan sampah minangka bagéan saka pitulung daur ulang kotamadya supaya ngresiki ruang umum, ngilangi masalah sing ana gandhengane ...