kiriman konkrit

Tulisan konkrit

Arsitektur cilik nggawe serep obyek arsitektur nyampur menyang Spasi Urban utawa dumunung ing properti pribadi lan menehi karakter tartamtu menyang papan sing diwenehake. Tulisan konkrit, modern bangku, gerah, tabel, kembang karo kembang, tong sampah, ngadeg sepeda, panutup wit lan papan dolanan nambah ruang lan nggawe unik, ayu lan fungsional.

Download katalog >>

Deleng conto realisasi METALCO

Tulisan konkrit

Unsur kasebut uga ana beton beton sing diselehake ing papan kutha lan obaran gerakan bunder ing tlatah sing diwenehake. Dheweke minangka dekorasi lan sekaligus duwe fungsi sing penting, nyegah parkir ing papan sing ora cocog.

kiriman konkrit

Ragam desain bisa milih kiriman konkrit sing cocog karo ruang kutha ing sacedhake.

Kiriman sing paling umum digawe saka kayu, baja lan beton.

Cathetan pager konkrit, ora kaya postingan kayu, digawe saka bahan sing tahan lama sing ora rusak lan tahan serangan serangga.

Kiriman konkrit kuwat lan awet.

Dheweke asring digunakake ing kebon, kebon omah lan kebon mburi omah, uga ing papan umum kutha, kayata bollards parkir utawa anggar.

Kiriman pager konkrit uga unsur sing ora bisa dipisahake saka arsitektur cilik, ora mung ing ruang umum, nanging uga situs pribadi.

Pager dikandhakake nindakake sawijining tugas kanthi becik nalika nindakake kanthi apik kiriman pagersing nggawe dheweke. Materi sing bakal ditindakake bakal ngidini sampeyan nemtokake kekuwatan lan aplikasi. Kiriman pager bisa digawe saka baja kayu, logam, konkrit utawa galvanis.

Dheweke beda-beda ing rega, daya tahan, gampang instalasi lan estetika.

Sanajan bar Konkrit lagi tahan lama, kekurangane yaiku brittleness lan kerep retak. Yen banyu nglumpukake retak, bisa beku ing musim salju lan nyebabake bagean ing postingan kasebut ilang.

Sawetara wong luwih seneng nggunakake kiriman digawe saka bahan liyane, kalebu: baja galvanis, logam utawa kayu.

Tulisan konkrit dheweke biasane luwih larang tinimbang mitra kayu, nanging ora mbutuhake perawatan taunan lan impregnasi taunan.

Kakurangan iku biasa-biasa wae kiriman beton bobote 40 kg, sing nambah biaya kumpul, sanajan ing sisih liya, kiriman konkrit nyedhiyakake dhukungan sing kuat.

Bollards konkrit bisa dituku ing toko dandan omah utawa langsung saka pabrikan, sing umume nawakake produk luwih tahan lan desain sing ora umum.

Tulisan konkrit Desain Formulir Kutha

Bollards konkrit Formulir Kota ditondoi kanthi desain modern, lan kualitas produk kasebut wis dipesthekake kanthi asring mriksa bahan lan proses teknologi.

Perusahaan kita kerja kanthi apik studio arsitektur lan desainer, sing njamin gaya lan fungsionalitas unsur arsitektur cilik sing diasilake.

kiriman konkrit

City Design minangka wakil eksklusif kanggo perusahaan-perusahaan Italia Metalco lan Bellitalia ing Polandia.

Metalco nawakake macem-macem produk arsitektur kebon cilik lan kutha sing digawe saka baja lan kayu.

Penawaran kasebut kalebu unsur-unsur ruang kutha, taman desa, dalan-dalan, kebon lan stasiun.

Metalco mrodhuksi bangku, kranjang jalanan, kiriman, papan informasi, tutup wit, pot kembang, jedhing sepeda lan macem-macem jinis perabotan jalanan, e.g. dekorasi kutha.

Bellitalia minangka salah sawijining perusahaan manufaktur sing misuwur konkrit, marmer lan watu agregat watusing digunakake kanggo nggawe unsur perabotan omah.

kiriman konkrit

Perusahaan iki didegake ing taun 60 ing Italia lan isih dibedakake karo produk, inovasi lan desain modern.

BELLITALIA Srl ngasilake unsur arsitektur kutha cilik. Ana bangku beton sing profil, papan informasi, pot konkrit lan watu, sumber banyu, kiriman sing mbatesi lalu lintas ing promenades lan papan dolanan, uga beton, watu utawa tong sampah watu niru, bisa dingerteni ing saindenging jagad.

Bellitalia ngasilake lan adol atusan barang fungsional lan elegan, cocog karo papan ing kutha apa wae.

Kanggo nganyarke koleksi kasebut, bahan anyar ditambahake kanggo proyek anyar: stainless steel, iron iron lan kayu kanthi cara sing cocog karo konkrit lan nggawe gaya anyar sing anyar.

Ing produksi, BELLITALIA® uga nggunakake unsur-unsur saka watu larang regane lan marse marmer kanthi warna lan tekstur khas.

Dina iki Bellitalia minangka pimpinan produksi lan adol prabotan ing dalan. Iki nggunakake bahan kayata macem-macem konkrit (HPC, UHPC), watu marmer alami, agrégat granit, beton berkilauan, kayu lan baja.

Bahan kanggo produksi konkrit sing digunakake BELLITALIA® asale saka Dolomit ing sekitar. Iki ngidini panggunaan bahan bakar murah lan emisi CO2 sing murah kanggo transportasi kasebut.

Bahan saka kolar Itali didaur ulang lan digunakake kanggo ngasilake konglomerat saka watu larang regane.

Konkrit sing diprodhuksi kanthi cara iki minangka bahan sing bisa digunakake, tahan lama lan bisa didaur ulang, saengga jumlah panggunaan ora ana watesan.

Konkrit Ultratense

Ing taun 2015, BELLITALIA® ngembangake rumus sing inovatif Beton Ultratense®.
Iki minangka bahan anyar sing ngidini sampeyan nggawe obyek sing inovatif lan menarik sing digunakake ing ruang umum kutha.

Beton Ultratense® minangka merek dagang kadhaptar saka Bellitalia mung. Iki dikembangake kanthi kolaborasi karo para ilmuwan saka Fakultas Matter, Fakultas Lingkungan lan Urban Fakultas Universitas Marche (SIMAU) lan studio desain terkenal ing saindenging jagad.

Bahan konkrit inovatif sing digawe nganggo teknologi Ultratense Concrete® paling anyar yaiku plastik lan thanks kanggo properti kasebut bisa uga dicithak ing cetakan.

UTC® minangka bahan sing nduweni sifat mekanik sing apik, sing ngidini produksi produk kanthi lapisan sing tipis lan ruang sudhut telung sudhut mlengkung.

Deleng artikel liyane:

31 August 2020

Taman dolanan modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing udara terbuka ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. ...

12 May 2020

Sistem kesalahan sing digunakake ing proses disinfeksi pedhang garing bisa digunakake ing macem-macem papan. Sapunika ...

6 May 2020

Stasiun disinfeksi / stasiun kebersihan tangan dadi anyar ing tawaran kita minangka unsur arsitektur cilik. Iku solusi sing nggawe ...

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara kanggo miwiti makarya ...

31 March 2020

Luang pamisahan sampah minangka bagéan saka pitulung daur ulang kotamadya supaya ngresiki ruang umum, ngilangi masalah sing ana gandhengane ...