News

31 August 2020

Taman bermain modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing hawa seger ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. Muter ayunan lan kabeh piranti sing diselehake ing papan dolanan, luwih-luwih nalika digarap perusahaan kanca, iku ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. Wit-witan sing ana ing papan kutha minangka jaminan kesehatan, istirahat lan perasaan estetis kanggo wong sing tetep ing sakcedhake ijo. ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa dumunung ing properti pribadi, menehi karakter tartamtu menyang papan sing diwenehake. Pola konkrit, bangku modern, gumpalan, papan, pot kembang, tong sampah, sepeda,

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara miwiti kerja minangka arsitek ora prasaja utawa cendhak. Saliyane tahap sinau lan sinau intensif, arsitek sing cita-cita uga kudu ...

31 March 2020

Minangka bagéan saka daur ulang kotamadya, tong sampah ngiringan mbantu njaga ruangan umum, ngilangi masalah hama lan menehi keuntungan lingkungan sing nyata kanthi ngilangi sampah saka TPA. Kutha uga bisa nyuda biaya tipping lan ...

14 March 2020

Papan perlindungan bus sing apik minangka komponèn penting kanggo sistem transit massa kutha sing sukses. Sing nggawe apik yaiku properti sing nggawe pangopènan sing murah lan tahan vandal. Kajaba iku, nyedhiyakake visibilitas lan akses gampang menyang bis, ...

14 March 2020

Bisa dikandhakake manawa kelairan tanda-tanda lan tablet bisa tuwa yen ana manungsa ing planet kasebut. Macem-macem jinis tandha informasi wis digunakake wiwit wiwitan jagad iki, saben-saben tumindak kanthi efektif kanggo tujuan informasi. Kanthi panemuan tembaga lan wesi, wong wiwit nggunakake bahan kasebut kanggo ...

4 March 2020

Bicycle kudu disimpen ing kahanan sing pas, saéngga rak sing cocog bakal migunani. Produk minangka sudhut supaya saben wong bakal nemokake rak mancal sing optimal kanggo awake dhewe, sing bisa beda karo sing katon ing saben langkah ing papan umum. Download katalog >> ...

1 March 2020

Banget ngumumake manawa proyek Smart BHLS Transoceânica Koridor dening Guto Indio da Costa nampa gelar Desain 2020 sing adiluhung ing kategori Desain Excelence kanggo papan perlindungan interaktif, yaiku bagean saka proyek SMART CITY. Download katalog >> Deleng conto ...

21 Februari 2020

Arsitek makarya karo rencana lan desain bangunan utawa struktur. Arsitek bisa nganalisa konsep utawa ide saka klien lan nggawe proyek konstruksi unik adhedhasar. Pakaryan arsitek bisa beda-beda: sawetara spesialis ing desain bangunan ...

21 Februari 2020

Dina iki, perencanaan kutha minangka salah sawijining ilmu sing paling dibutuhake nalika sampeyan nganggep sebagian gedhe populasi ing jagad iki saiki manggon lan ing sekitar kutha. Ing taun 1800, mung luwih saka 2 persen pendhudhuk jagad urip ing kutha-kutha. Ing taun 1950, cacahe wis meningkat 30 persen. Lan saiki ...

21 Februari 2020

Hukum Konstruksi minangka tumindak sing ngatur lan nemtokake kegiatan ing bidang desain, konstruksi, ngrusak lan pengawasan bangunan. Saben tahapan bangunan, wiwit saka desain nganti rampung, kudu tundhuk karo hukum konstruksi. Hukum konstruksi lan arsitektur cilik Miturut hukum ...

19 Februari 2020

Susunan kebon kasebut kudu dilakoni kanthi ati-ati. Nanging, sanajan pangguna ora duwe kebon sing gedhe, nanging mung taman cilik, utawa uga loteng utawa teras, uga bisa nggawe potongan ijo. Dhasar bakal banjur dadi kebon taman, sing ...

15 Februari 2020

Pager bakal apik lan kuwat kaya postingan pager sing nyengkuyung. Apa wae materi sing bakal ditindakake, kudu ngerti kaluwihan, cacat lan nggunakake kiriman pager digawe saka kayu, logam, postingan pager beton lan dibungkus ...

12 Februari 2020

Tong sampah, ditemokake ing trotoar, mandeg, ing taman kutha, ing papan dolanan, ing kothak wedhi, ing taman lan alun-alun kutha, uga diarani minangka tong sampah, tong sampah, tong sampah kutha utawa tong sampah kutha. Download katalog >> Sabanjure ing bangku ...

3 Februari 2020

Bangku taman minangka unsur penting kanggo mebel werna. Saka sudut pandang fungsi sarana digunakake kanggo njagong, nanging kanthi mikir rencana spasial, prabotan kutha. Taman, alun-alun, kebon, jalan-jalan lan mandeg kutha dilengkapi bangku. Download katalog ...

28 Januari 2020

Arsitektur alit minangka klompok bangunan cilik sing mengaruhi persepsi ruang saka pangguna. Kanthi nggunakake unsur-unsur arsitektur cilik sing dipilih kanthi teliti, wilayah sing dikembangake njupuk karakter, ekspresi lan, kabeh, dadi ...