DESIGN KOTA

DESIGN KOTA - kita minangka wakil eksklusif ing pasar Polandia perusahaan Italia:

METALCO Bellitalia DESIGN KOTA

Kita ngajak kabeh pihak sing berminat supaya bisa matulung studio arsitektur i perancang, langsung menyang kita utawa liwat Asosiasi Arsitektur Lanskapkita minangka anggota sing ndhukung.

Uga ngajak sampeyan ing markas anyar sing ana ing Warsaw ing ul. Benteng Służew 1b / 10 ing sajarah, unik Benteng 8.

Ing kene pertemuan lan konferensi kanggo mitra lan klien kita kanthi partisipasi desainer Italia bakal diatur.

MANUFACTURERS

METALCO

Metalco - yaiku perusahaan Italia sing diadegake taun 1984.

Dina iki minangka salah sawijining prodhusen paling gedhe arsitektur kutha cilik ing jagad.

Perusahaan iki uga kalebu klompok iki Bellitalia i DESIGN KOTA.

Sukses komersial METALCO minangka asil panelitian lan pengalaman sing terus-terusan sajrone desain, kerjasama karo desainer lan arsitek paling apik, lan panggunaan teknologi lan bahan paling anyar.

Produk METALCO ditondoi kanthi gaya lan desain individu, sing digabungake karo kualitas sing apik, mbedakake ing pasar ing saindenging jagad. Kabeh proses produksi lan teknologi ditindakake kanthi prinsip prinsip ekologi lan perlindungan lingkungan.

Kita ngajak sampeyan kerja sama.

Arsitektur cilik

Bellitalia

Bellitalia minangka perusahaan Italia, minangka bagean saka klompok METALCO, sing diadegake ing taun 1962.

Nggawe unsur arsitektur kutha saka kabeh jinis konkrit, PDM, HPC, UHPC, agrégat granit lan marmer, uga paten lan paten KONSEP ULTRATENSE.

Iki minangka bahan mentah revolusioner sing ngidini sampeyan nggawe wujud kekuwatan lan daya tahan sing dhuwur banget.

Iki misuwur amarga koleksi unik panci kembang i bangku, kursi kanthi ukuran sing ora biasa, bobote luwih saka 3,5 ton lan tekstur apik saka granit alam utawa marmer.

Dheweke bisa didol ing saindenging jagad minangka produk unik amarga proses lan desain teknologi maju.

Kita ngajak sampeyan kerja sama.

DESIGN KOTA

Desain kutha iku sawijining perusahaan ing Italia kalebu ing Grup Metalco jejere BELLITALIA.

Iki nglengkapi akeh tawaran perusahaan perusahaan loro.

Iku perusahaan enom sing koleksi digawe dening para desainer enom, sing menehi ide inovatif kanggo koleksi, dadi pelengkap sing apik kanggo produk saka kanca sing wis tuwa, sing duwe pengalaman saka Metalco.

Produk mung luwih terjangkau nalika njaga desain, kualitas lan ketahanan sing apik.

Kita ngajak sampeyan kerja sama.

NEWS

31 August 2020

Taman bermain modern ngidini nyenengake tanpa wates lan aman ing hawa seger ora mung kanggo bocah-bocah kanthi kabeh umur, nanging uga kanggo para mudha. Muter ayunan lan kabeh piranti sing diselehake ing papan dolanan, luwih-luwih nalika digarap perusahaan kanca, iku ...

17 May 2020

Saiki prabotan uga kalebu tutup wit. Unsur fungsional lan estetis iki bisa digawe kanthi macem-macem bahan. Wit-witan sing ana ing papan kutha minangka jaminan kesehatan, istirahat lan perasaan estetis kanggo wong sing tetep ing sakcedhake ijo. ...

15 April 2020

Arsitektur cilik digawe dening obyek arsitektur cilik sing digabung menyang ruang kutha utawa dumunung ing properti pribadi, menehi karakter tartamtu menyang papan sing diwenehake. Pola konkrit, bangku modern, gumpalan, papan, pot kembang, tong sampah, sepeda,

31 March 2020

Sampeyan bener yen profesi arsitek minangka profesi gratis sing bisa ngasilake kepuasan lan keuntungan materi, nanging cara miwiti kerja minangka arsitek ora prasaja utawa cendhak. Saliyane tahap sinau lan sinau intensif, arsitek sing cita-cita uga kudu ...